Forum Teamu Szybkie I Głupie
Administrator
Siema mam na imię Karol w czerwcu skącze 18 lat. MIeszkam blisko Poznania. Chodze do technikum o profilu informatycznym. Trenuje football amerykański w klubie poznańskim "Czerwone byki". Grałem kiedyś w piłke nożną i siatkówke. Interesuje Się sportem, informatyką i muzyką ;]
Jakby co to moje gg to 11806506
Administrator
hehe wiem wiem ;p ale to z takiego filmu było ;p i fajny tekst a powiedz cos o sobie
Administrator
ciekawy opis siebie ;p no ale nie zmuszam Cie do bardziej wyczerpujacej wypowiedzi ;pTo chociaz jak masz na Imie?
chmm ja podobnie jak poprzednik chyba za stary na te zabawy w gierki- mamy 27 wiosenek .jestem jak połowa klubu z wyszkowa (k .warszawy),dopisze coś później bo synuś marudzi i muszę odejść na chwile-noo mam żonę i parkę bobasów mają 7 miesięcy
Administrator
No to fajowo ;] Dobrze że są tu pełnoletnie osoby, bo jak widze takie dzieci NEO co sie kłucą, wysyłają eski na diamenty itp. to mi się płąkać chce ;p
Zbanowany
Jestem Grzesiek tak jak login wskazuje;p mam 19lat i pochodzę z okolic Warszawy. Tak jak wszystkich interesują mnie samochody i modyfikacje z nimi związane ^^
Administrator
Włąsnie że mie auta aż tak bardzo ie interesują ;p lubie samochody i jako tako sie na nich znam ale to nie to samo jak ze sportem czy informatyka ;]
Zbanowany
hehe tak w ogóle tak jak Ty też chodzę do szkoły na kierunku technik informatyk:P
MiSzCzU18 napisał:
ciekawy opis siebie ;p no ale nie zmuszam Cie do bardziej wyczerpujacej wypowiedzi ;pTo chociaż jak masz na Imie?
Czarek czemu nie odpiszesz Karolowi jak masz na imię-nie bądź taka tajemnicza.... cnotko nie wydymko )))
nie wstydź się ;-)