Szybkie & Głupie

Forum Teamu Szybkie I Głupie

#1 2010-02-23 16:01:43

MiSzCzU18

Administrator

Rozmowa xDko

MiSzCzU18: Zaprosiłem Cię chociaż wiem co robiłąś na czacie ale mam nadzieje ze u nas będziesz grzeczniejsza bo panuje u nas bardzo dobra
TOSIA: juz odeszłęm
MiSzCzU18: atmosfera. Zarejestrój sie na naszym forum http://www.szybkieiglupie.pun.pl/forums.php i popisz z nami
MiSzCzU18: aha jak odeszłeś to dobra, ale nie robi sie tak
TOSIA: wiem ze się nie robi ale nie miałem zadnych uprawnień
MiSzCzU18: tzn? jakich uprawnien? co ty myslisz ze u nas po 5 min sie juz dostaje prawa?
TOSIA: a po ilu
MiSzCzU18: Ja po 2 tygodniach dostalem prawo do wydawania czesci i zmiany opisu i tekstu wewnetrznego, a do zapraszania dlatego ze
MiSzCzU18: poprosilem, a po co ci prawa?
TOSIA: żebym w klubie był kimś a w klubie można dac albo pozyczać zlote puchary
MiSzCzU18: nie mozna dawac pucharów ;p u nas trzeba sobie zasluzyc zeby byc kims
TOSIA: acha

Co za koleś, babski nick i dobrze ze jednak nie został u nas bo nie wiem co mnie podkusiło zebym go zapraszal ;p

#2 2010-02-26 15:21:47

gryconek

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Rozmowa xDko

MiSzCzU18 napisał:

MiSzCzU18: Zaprosiłem Cię chociaż wiem co robiłąś na czacie ale mam nadzieje ze u nas będziesz grzeczniejsza bo panuje u nas bardzo dobra
TOSIA: juz odeszłęm
MiSzCzU18: atmosfera. Zarejestrój sie na naszym forum http://www.szybkieiglupie.pun.pl/forums.php i popisz z nami
MiSzCzU18: aha jak odeszłeś to dobra, ale nie robi sie tak
TOSIA: wiem ze się nie robi ale nie miałem zadnych uprawnień
MiSzCzU18: tzn? jakich uprawnien? co ty myslisz ze u nas po 5 min sie juz dostaje prawa?
TOSIA: a po ilu
MiSzCzU18: Ja po 2 tygodniach dostalem prawo do wydawania czesci i zmiany opisu i tekstu wewnetrznego, a do zapraszania dlatego ze
MiSzCzU18: poprosilem, a po co ci prawa?
TOSIA: żebym w klubie był kimś a w klubie można dac albo pozyczać zlote puchary
MiSzCzU18: nie mozna dawac pucharów ;p u nas trzeba sobie zasluzyc zeby byc kims
TOSIA: acha

Co za koleś, babski nick i dobrze ze jednak nie został u nas bo nie wiem co mnie podkusiło zebym go zapraszal ;p

aaa było już pare osób które na dzień dobry chcą uprawnienia do garażu a potem na forum....ten to złodziej, bo okradł klub,przecież jak ktoś coś chce z garażu to wystarczy powiedziec i dostanie,no ale jak sie chce wszystko wyczyścić to sie i chce uprawnień

#3 2010-02-27 07:50:10

MiSzCzU18

Administrator

Re: Rozmowa xDko

dokłądnie, tez mi sie wydaje ze chcial nas okrasc

Stopka forum

RSS